Sitemap

Amicuk Programming Answers

09 inspection lot not getting generated

-0001-11-30   Views:0

Advertisement

Hi Friends , I have one material batch for which next inspection date is 7.6.2014 . I have activated 09 inspection type in material master . Now when I am executing QA07 for the material  with checkbox " To insp. stock at lot creation" selected

Hi Friends ,
I have one material batch for which next inspection date is 7.6.2014 . I have activated 09 inspection type in material master . Now when I am executing QA07 for the material  with checkbox " To insp. stock at lot creation" selected and with initial run in days = 4 . System shows following msg in green :
"No batches found for processing"
But it should create a lot for the above batch because inspection date is 7.6.2014 . Stock also exist
Regards

The replay answer
Advertisement
Please go through the following steps & maintain the same
> Batch management should be active against material.
> Next inspection date should be maintained.
> Inspection interval should be maintained according to next inspection date.
> UD must be completed for the previous inspection lot.

Go to See the other 5 answers

Hot
Hi, I have 8 GB RAM and no swap partition and use thus pm-suspend, but since Linux 3.7.6-1-ARCH, it doesn't work properly anymore. Suspending works fine, but if I want to resume, my external monitor stays black (my laptop monitor is always deactivate [More]
Hello Friends, I want to write perform on commit.  but can anyone tell me what is the syntax whils writing it as perform? and while writing form and endform. it's urgent , plz.In your BADI submit a function module [IN BACKGROUND TASK|https://www.sdn. [More]
Friends, How to determine which file system I have installed UFS or ZFS on Solaris ThanksOther methods would include looking at the /etc/vfstab if it's in there or fstyp(1M): System Administration Commands fstyp(1M) NAME fstyp - determine file system [More]
Hi, How do I convert classic report to interactive and vice versa? ThanksHi, When you go to the interactive report, in the right you have "Migrate to Interactive Report". That will make your standard report interactive, but will not erase the ol [More]
Hi, I have had so many problems with my AEBS it's unbelievable! If someone could suggest a modem/router that works well with the AEBS so i can set up my wireless network that would be great! So far i have tried the netgear DM111P modem & the d-link 3 [More]
Hi, I have a column divided into 3 columns using custom cell render, tool tips are displayed correctly for sub 3 columns but once the user re sizes the column the tool tip locations are not accurate means in one column only all the tool tips are gett [More]
Here's the story, I tried to import a 5.5 gb video into iMovie over night. The next morning, it didn't show up in the clips section. I figured something wen't wrong with the import, so I re-imported it over the day. When it didn't show up again, I wa [More]
Dear Apple Community, I have been having this issue with my 2013 MBP 13" Retina display where every time I open www.piratebay.se with Safari a pop up opens up even though I have Adblock Plus on. This issue only happens on this particular site and now [More]
I've hunted all over the Creative Cloud looking for the proper link to download the 64 bit version in order to upgrade from 32 bits. It's so simple to read "Download the 64 bit version from Creative Cloud" and nearly impossible to find the link! [More]
Hi, I have a traffic lighting issue here. I have accounts in rows and periods in columns. I want to appy traffic lighting on one period over the previous. However since expense and revenue behave differently, I want it to apply differently on differe [More]