Sitemap

Amicuk Programming Answers

After installing SP2, reconnected mailbox take 24+ hours to become available

-0001-11-30   Views:0

Advertisement

The other day, we install SP2 on our 1 back-end and 2 front-end Exchange 2010 servers.  All are on 2008 R2.  After SP2 was installed, if we want to reconnect a deleted/disconnected mailbox, it lets us without issue.  However, when we try to access th

The other day, we install SP2 on our 1 back-end and 2 front-end Exchange 2010 servers.  All are on 2008 R2.  After SP2 was installed, if we want to reconnect a deleted/disconnected mailbox, it lets us without issue.  However, when we try to
access that mailbox in OWA, we get:  "Your account has been disabled."  Additionally, when opening the account (or any reconnected account) in EMC, everything looks perfect except that we cannot click on the Calendar Settings tab.  If we do,
we get an error saying "cannot open mailbox "Full DN of the System Attendant" when running the command "get-calendarprocessing..."  Please note that we can create new accounts/mailboxes without issue and the reconnected mailboxes seem to begin working
after a full day.  Any help would be greatly appreciated!

The replay answer
Advertisement
Hi Tom,
Base on my test, this is common behavior.
After restart Exchange Server you can use that mailbox or wait for a while.
Thanks.
Rowen
TechNet Community Support

Go to See the other 13 answers

After installing SP2, reconnected mailbox take 24+ hours to become available

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

The other day, we install SP2 on our 1 back-end and 2 front-end Exchange 2010 servers.  All are on 2008 R2.  After SP2 was installed, if we want to reconnect a deleted/disconnected mailbox, it lets us without issue.  However, when we try to access th[More]

SQL Server 2012 with SP2 Slipstream ISO images do not install SP2

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

We see the same issue as described here: http://support.microsoft.com/kb/2783963 when using the newly posted en_sql_server_2012_enterprise_edition_with_service_pack_2_x64_dvd_4351704.iso from MSDN. We end up with SQL Server 2012 RTM instead of SP2 an[More]

Megstick128 no longer works after installing SP2 on WinXP

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

As far as I can tell, once I installed SP2 for Winxp, I can no longer use my Megastick128. It appears to recognise the device but no longer sets up the drive so I can transfer files. Has anyone else had this problem? How the hell do I rectify it? (An[More]

Excel 2010 SP2 opens files slowly after installing SP2

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

After installing SP2 Excel is opening files very slowly. Files can be on network share or locally, no matter. If Excel is already open, then the file opens fast as it has opened before. OS is Windows 7 64-bit, and Office Professional Plus is 32-bit.[More]

Satellite Pro 6100, WXP installing SP2, after stand-by mode the USB is unknown

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hi, after installing the update SP2 for Win XP on my notebook Toshiba Sat. Pro 6100, the following happens: when the notebook awakes from the stand-by mode, the USB connector is unknown and the communication is lost. Who knows the answer for this pro[More]

Error when installing SP2: "Can not access specified drive..."

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hi Tim, I had a BOE 3.1 installed on windows server 2003,  however the installation  was made from an external drive. When  I tried to install SP2, it took a long time and the end it sent an error message about "could not find the drive E".  Do[More]

How to install sp2 for sql server 2012 , where sql server 2012 instnce is installed in cluster mode

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hi Everyone, I want to install sp2 for sql server 2012, My sql server 2012 instance is installed in cluster mode. Please suggest the best practice to install sp2 , what are prerequisite and recommendation. Please share installation guide for sp2 in c[More]

Problems Getting to Sites After Installing SP2 and Dec CU

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Our setup was running great for the last year and a half.  We decided to install SP2 and the CU's that had been released since. The updates and CU installs went fine. However, after the install we are having problems with users being prompted with cr[More]

Slow booting after installing SP2

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hi, I have been experiencing this problem after istalling SP2 on my Toshiba M30. I istalled SP2 few times before and unistalled it for that same reason. The boot up time is now around 2.5 min istead of 30 sec before istallation. I installed SP2 on a[More]

Cannot install SP2 on Toshiba L355

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

I run a Toshiba L355 window vista. SP1 was already installed Why can`t I get SP2 installed? Do you think that is the reason most of my window updates are failing? By the way I run on windows8. Solved! Go to Solution.L355 97905  ... PLSD8U-OQ3033 Slop[More]

Unable to select user when reconnecting mailbox

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hi there, I am wondering if this is a bug or if anyone can help...  A user was accidentally deleted in AD.  We recovered the user successfully and attempted to reconnect the user's mailbox. When you reconnect, a dialog opens in which we are supposed[More]

Hot
I have an application that generates a number of new records at the click of a button, which the user can then modify through several report-form links. My users have requested that the data appear in one color in the reports if they have not yet upd [More]
Hello, I have a question about setting up a daisy chain of external storage hard drives for my itunes library and need some advice.  I have run out of room on my 4TB external storage.  I have an additional 4TB and a 2TB external storage (all are MyBo [More]
I absolutely cannot get this to work. I simply cannot figure out what I am either doing wrong or missing. Neither site works and in the event log I get the following: The Network Device Enrollment Service cannot retrieve one of its required certifica [More]
Dear All When I am posting an Invoice using previous document as reference with Tcode FBR2 WTax line Item not simulating, but while I am posting  without reference  i.e. with Tcode FB60 it is simulating, this problem i am facing in production server [More]
Dear all, I have to determine the receiver based on one input field. If Status is PICKUP or DELIVERY OR READY TO DELIVER, i have to send it to ECC, else i have to send to Error folder. I did with Receiver determination X-path, and working fine.The is [More]
Hey there, The pin of my speakers broke inside of my Audio Jack. My warranty has expired and I am not able to get the pin out. I would like some help on this matter. So, I tried forcing my mac to revert all sound through the internal speakers. Since [More]
I am trying to make a nested table receive an arbitrary number of values (from a shuttle) through a loop, and then insert the table into a table of nested table in my database. The problem I am having is that when I try to insert more than one value [More]
I used the attached file to add-delete-insert rows within a table. It worked wonderfully until it got to about four pages. Then it began to repeat the header row. First just one repeat....but as the table grew, so did the number of headers, particula [More]
my ipod touch 4th gen keeps on going to main menu screen whenever it wants at randon just wondering whats up thanks!!Try: - Reset the iOS device. Nothing will be lost Reset iOS device: Hold down the On/Off button and the Home button at the same time [More]
Can't figure what happened to my new audiobooks. Now that I have Tiger,when I buy a book I just can't get it to open up in Itunes. I've clicked and dragged, opened, and imported and nothing happens. Are there problems with Tiger and Itunes? Help! g5 [More]