Sitemap

Amicuk Programming Answers

ALE transport problem

-0001-11-30   Views:0

Advertisement

Hi, We define our distribution in our development system and want to transport it in our quality assurance system. We tried to create just a transport but without success as the logical system is not changed so we still have the logical system of our

Hi,
We define our distribution in our development system and want to transport it in our quality assurance system. We tried to create just a transport but without success as the logical system is not changed so we still have the logical system of our DEV system. We try to use the transaction BDXE but without success as we did not understand how to use this transaction.
Any help will be appreciate.
Thanks,
Jean-Christophe

The replay answer
Advertisement
Hi Jean,
Why don't you use transaction BD64 to distribute model view from DEV to QA system? Please ensure the logical system setup has been transported to QA.
Once you created the distribution model in DEV then you can distribute to QA.
Path: BD64 -> Change mode -> Select the model view -> Edit -> Model view -> Distribute.
Hope this will help.
Regards,
Ferry Lianto

Go to See the other 3 answers

ALE transport problem

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hi, We define our distribution in our development system and want to transport it in our quality assurance system. We tried to create just a transport but without success as the logical system is not changed so we still have the logical system of our[More]

Transformation transport problems when containing routine

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hi Gurus, I'm facing a transport problem. When i want to transport a transformation that contains routines, the transport says syntax error in routine. The routine in DEV is tested and correct. I realised, that the transport does not bring the routin[More]

ALE Transports overwritting local settings in SD account determination

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

When sending over ALE transports for SD account determination changes, it is deleting existing entries in the local system. For example we maintain entries for sales orgs that are maintained on the local system, but when we ALE entries for the other[More]

Open Hub transporting problems

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hi everybody, we have Open Hub transporting problems, it just gives us return code 12 or 8, basically, it doen't want to transport neither Open Hub Destination, nor Transformations, nor DTPs, and bear in mind that we're on the 15th Patch Level. We've[More]

The Object cannot not be processed due to a transport problem

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

We are trying to delete a standard web template 0ADHOC_TABLE (modified by our coworker before and transported) and reinstall a new one or totally standard one, but when clicking the "X" icon to delete this web template, get the following error:[More]

Multiprovider transport problem

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hello Friends , While transporting the  multiprovider from BW Development to BW Testing system I am getting following error in the Log display of BW Testing System, R3TRMPRO***(Multiprovider name) was repaired in this system. The log display for the[More]

Source System Does Not Exist - Transport Problem

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hi We have the next Landscape in BW 7.0 (Netweaver 2004's) LRDCLNT300     is R3 DEV LRQCLNT700     is R3 QA LBDCLNT100     is BW DEV LBQCLNT700     is BW QA The connections are LBDCLNT100  (BW Dev) use as source system        LRDCLNT300  (R3 Dev) LBQ[More]

Query Transportation Problem?

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hi Guru's, We are working in Bw 3.5 Version Query: We have observed that there was a problem with Query in Dev & Quality Server? as per the regular activities we have modeled the entire process in Dev from data Source to Data target then we have deve[More]

Transportation problem in Dev system

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hello All, I am getting the problem in Transportation. While i am transporting the request from Dev to Quality, the problem is comming in Export. please see the bellow error messages. Exports with Errors       No Further Transport     TBD TB Developm[More]

Workflow rule transporting problem

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hi,   When i am trying to transport rule to from dev system to client system it is not getting copied can any body tell how to copy the rule data from dev to c systemHi!!! Thanks for ur prompt helps. Actually instead of OBJECTID I was passing the Obj[More]

Transport problem - newest versions overwrite by olders during transport

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hello everybody! I am writing my master thesis, which mainly focuses on problems with transport in SAP, precisely with data inconsistence. Let's consider the following situation: In DEV: 1) Create change request R1 containing object O(1), 2) Release[More]

Hot
My HP G62-b23SA  reports a imminent hard disk failure. Hard disk test reports SMART Error (301).  Advised to back up the system and contact HP support to enquire if Hard disk  needs to be replaced or just needs repair. I have since backed up the syst [More]
Hello, i have a problem when i call different websites and i still have many opened tabs, the image on the website is not properly displayed. When i call the Website in a new window , the image will be properly displayed. this happen only on Firefox [More]
I deleted my email account of my iPad buy mistake now I've put it bk on I've only got a few emails come back on not my old ones from before there still in my in box if I going my hotmail account on pc and on my phone, how do I get them bk on my iPad [More]
How can I set up my Shaw email account to work on my iphone? It doesn't want to work no matter what I try. Shaw's help line hasn't been very helpful so far.Have you not used the automatic 'configure my MobileMe' on my iPhone account setup ? http://ww [More]
The Shuffle would not eject from within iTunes. I tried dragging it off the desktop to eject it that way and it would not budge. iTunes would not respond and when I tired to force-quit the program, it would not respond. The entire computer froze - ve [More]
Hello. I'm having problems returning a two dimensional array in my web service. The service returns a MyClass[][] correctly, but the client receives a different one. I've done a test that returns a MyClass[1][1] an the client shows a MyClass[1][20]. [More]
Is there such? I have got Pro 2.0 as a writen manual but its not very handy.Ann If you have PPro 2.0 installation disk: After the auto run kicks in accept the language choice, agree to the licence terms then from the options menu choose "Explore Disk [More]
Hi,    I have attached one thumb image and one full size image to my product in CRM. When I see this product in ISA side the images are not appearing. Can some body help on this. Regards Amit AgrawalHello Friends, Can you help me to resolve my WEB CA [More]
Dear Everyone, Anyone, Someone I want to remove the green patch from the jsf tree component, it appears whenever we select the tree node, if we have given link from treenode, Can anyone suggest me some way. Please do the needful help as soon as possi [More]
I am having problems connecting to my database, here is the connection class public class DBConnect     public static Connection getDBConnect() throws Exception         String x = "worked";         //String url = "jdbc:mysql://mysql8.secure [More]