Sitemap

Amicuk Programming Answers

Aperture stopped working from MobileMe connection?

-0001-11-30   Views:0

Advertisement

Hi, I had not been using my Aperture 3 for couple months and today when I launched it, it started but then it asked me to move albums from MobileMe as shown in below screen message: MobileMe has been discontinued Click OK to move albums you have publ

Hi,
I had not been using my Aperture 3 for couple months and today when I launched it, it started but then it asked me to move albums from MobileMe as shown in below screen message:
MobileMe has been discontinued
Click OK to move albums you have published to
MobileMe Gallery into the Albums section of your library to preserve them.
Buttons are:  "Learn More", "Switch to Library", "OK"
It locked up my program (I think it was trying to connect to MobileMe which has been terminated already).  But I cannot press any other button.  I had to force quit Aperture and restart it.  After restart I had the same screen message and could not move forward.  I no longer had any albums in the MobileMe as I had already migrated long time ago.
Can anyone help on how to get out of this issue when I launched Aperture 3?   I have Aperture 3.3.1.  Thanks.

The replay answer
Advertisement
Click on the Learn More link, and you should be able to then go into Aperture Preferences/Web and remove the MobileMe related account info.  Also in System Preferences sign out of MobileMe.
Ernie

Go to See the other 3 answers

Aperture stopped working from MobileMe connection?

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hi, I had not been using my Aperture 3 for couple months and today when I launched it, it started but then it asked me to move albums from MobileMe as shown in below screen message: MobileMe has been discontinued Click OK to move albums you have publ[More]

Aperture 3.0.3 - MobileMe doesn't work any more

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

F*! I have installed new Aperture update and since then I'm only having problems. First I had to repair my library. Fortunately worked. But the sync of my MobileMe galleries doesn't work any more. I try to start the sync manually but it doesn't work.[More]

Airport Extreme USB Disk Sharing using MobileMe - Connection Failed...

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

After several hours of troubleshooting i've hit a brick wall. I have just bought a brand new Airport Extreme Base Station (Dual Band etc) and it is all set up and working lovely. I have now come to share my USB Disk using my MobileMe account. Add my[More]

Aperture and iPhoto can't connect to Photostream

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

I think it's happened since maybe the most recent OSX upgrade, but now I seem unable to connect to Photostream with either iPhoto or Aperture on my MacBook Air. Oddly, with the same software and settings, my old MacBook Pro 17" has no trouble connect[More]

Aperture won't start unless connected to my Vault USB Drive

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hello All, I have a 17" MBP runing aperture. My Aperture won't start unless the USB drive containig the vault is connected. Anyone having the same issue? Any remedy to this?Try holding the option key down whilst clicking on the Aperture icon in the d[More]

Stop Aperture from auto launching when connecting an iPhone

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Recently installed Aperture 3. The library sits on an external which is connected to the computer via firewire. Every now and then (3 times in the last 12 hours), Aperture launches without being told to. Quite annoying. Does anyone have a fix? Thanks[More]

Aperture freezes because of MobileMe transfer

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hello, whenever I am trying to use aperture, it is telling me that my mobileme files need to be moved (don't think, I ever had any), because MobileMe is discontinued. Then it is "moving MobileMe files" and the program does this forever. I then c[More]

Aperture does not recognize Internet connection with SmugMug

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

When I try to add an account for SmugMug, the Accounts dialog box shows, "Your computer is not connected to the Internet. Aperture needs an Internet connection to login to SmugMug." I added a Flickr account with no problems. How can I get Apertu[More]

Aperture, MobileMe, AppleTV...Which Forum?

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hopefully this forum will work for me... Anyone else having issues with Aperture images published to MobileMe that don't show up on AppleTV? Or at least gives you trouble on AppleTV? First of all the MobileMe albums don't show up UNLESS I publish an[More]

HT5132 Aperture, MobileMe locking

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

No matter what I do, the process never completes and Aperture locks up. Oddly, I have no web MobileMe Gallery and never have. Online advice that I found does not solve the problem. How do I totally get rid of MobileMe and get my Aperture back?Probabl[More]

Aperture - iWeb - MobileMe...  WORKFLOWS WANTED!

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

I come seeking advice, and hoping this online essay will spark some discussion on the much-needed integration of Apple-apps online photo sharing and display capabilities -- and I promise to keep the rants to a minimum... *What I'm trying to do:* Crea[More]

Hot
Suddenly CS2 on my eMac will not open files imported from CF card reader. I have tried two different card readers and three different CF cards with the same result: "Could not complete your request because of on unknown or invalid JPEG marker type is [More]
I had an issue with firefox opening zygna games on facebook last week. I uninstalled firefox and reloaded it. Actually tried it last week a few times and today tried Firefox 7 and then Firefox 6, which i now have on computer. When it goes to open ini [More]
Hi :) I followed the instructions here  http://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/bb1ba41a-80d9-4036-974b-50e81dc99893/windows-81-search-not-working?forum=w8itprogeneral but program-data is not in there Tried searching for how to corre [More]
I have recently transferred data from my old Mac to my new one. The result was good, but I have 2 users now, whose data I want to merge into 1 single user, so to avoid having to switch from one user to the other to view and use certain files. How to [More]
I had to change my iTunes password. Now, when I try to buy a song, it repeatedly asks me for the password and doesn't seem to register it and go to the next step. It's becoming very frustrating. And, equally, if not more frustrating, is the fact that [More]
Opens normally PDF documents. And the fix is ...?Hi Ajlan, OK, it's odd, Acrobat launches normally only from its folder. Any new shortcut created either on Start or Task bar opens Windows installation window but the one on Desktop is OK. Unfortunatel [More]
If I'm entering, say, a plane trip I'm taking that takes off in one time zone and lands in another, I can't enter this properly in iCal. Interestingly, if I'm entering this event in my iPhone's version of iCal, it works. That version of iCal has the [More]
Hai, can any body tell me the difference between 4.6 and 4.7 version. Please treat it as UrgentSAP BW 7.0 is called SAP BI and is one of the components of SAP NetWeaver 2004s. There are many differences between them in areas like extraction, EDW, rep [More]
Hello. I open GB, then Reason... however, rewire does not seem to work and Reaon does not recognize GB as it's slave. I am unable to link GB with Reason. How do I fix this or figure out what's wrong?As far as I know, GB only works as a master with Re [More]
I originally shared my woes on this issue with "youngpunk" last week, but since my machine worked under Safe Boot and since I presumed my problem was overheating (based on other posts and my own SMC observations w/ioreg... GPU @ ~45 C. under Saf [More]