Sitemap

Amicuk Programming Answers

Error in WC dot 8 command window

2015-10-11   Views:1

Advertisement

Hello -  I am struggling with this issue. I have created Managed Bean in WebCenter Portal Extension project (designwebcenterspaces) in Jdev 11.1.1.7 (just one method and register the bean request scope in faces-config).deployed the managed bean as WA

Hello -  I am struggling with this issue. I have created Managed Bean in WebCenter Portal Extension project (designwebcenterspaces) in Jdev 11.1.1.7 (just one method and register the bean request scope in faces-config).deployed the managed bean as WAR.  Managed Bean has OPSS API implementation and interacts with LDAP (against Default Provider in weblogic)
updated the weblogic.xml with the above shared library (managed bean name) and deployed as extend.spaces.war .. have restarted the servers as required
but as soon as i login to webcenter 8888 i get following error even before the home page show up..  Pl help what might go wrong OR is it a BUG in designwebcenterspaces ?
Following is the stack from webcenter managed server  command window I get the very moment I hit the URL http://localhost:8888/webcenter       in browser
<Mar 7, 2015 10:33:52 PM PST> <Warning> <oracle.adf.share.ADFContext> <BEA-00000
0> <Automatically initializing a DefaultContext for getCurrent.
Caller should ensure that a DefaultContext is proper for this use.
Memory leaks and/or unexpected behaviour may occur if the automatic initializati
on is performed improperly.
This message may be avoided by performing initADFContext before using getCurrent
For more information please enable logging for oracle.adf.share.ADFContext at FI
NEST level.>
<Mar 7, 2015 10:33:52 PM PST> <Warning> <oracle.webcenter.framework.view.support
.impl.DeviceSupportUtils> <BEA-000000> <
java.lang.NullPointerException
        at java.util.ResourceBundle.getBundleImpl(ResourceBundle.java:1252)
        at java.util.ResourceBundle.getBundle(ResourceBundle.java:795)
        at oracle.webcenter.framework.view.support.impl.DeviceSupportUtils.getVa
lue(DeviceSupportUtils.java:214)
        at oracle.webcenter.framework.view.support.impl.DeviceSupportUtils.getSe
ededOptionalAttributes(DeviceSupportUtils.java:231)
        at oracle.webcenter.framework.view.support.impl.DeviceSupportUtils.getMa
tchingSeededAttr(DeviceSupportUtils.java:3640)
        at oracle.webcenter.framework.view.support.impl.DeviceSupportUtils.conve
rtSupportAttribtuesToAttribtues(DeviceSupportUtils.java:3608)
        at oracle.webcenter.framework.view.support.impl.DeviceSupportUtils.con

The replay answer
Advertisement
There are two more bugs filed in Dot8 & Dot8 BP4 respectively :
Bug 17173341 - NULLPOINTEREXCEPTION SEEN WHEN CREATING A PORTAL
Bug 19682876 - NPE AT STARTUP.
which are closed as a duplicate of the following bug pointed out by Kingsley_R
Bug 17528953 - PORTAL CREATION THROWS NPE IN LOGS: DEVICESUPPORTUTILS.GETVALUE
[ Source :: KM Note - NullPointerException seen in logs when starting up WebCenter Portal (Doc ID 1933824.1) ]
FYI, The exception seen in the bug 19682876 is the closest match to the stack trace or exception from your query.
The above bug 17528953 is already fixed in 11.1.1.9.0. You can request for a backport / one-off patch on top of Dot8 to see if it resolves the issue.
I hope it helps!

Go to See the other 8 answers

Error in WC dot 8 command window

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hello -  I am struggling with this issue. I have created Managed Bean in WebCenter Portal Extension project (designwebcenterspaces) in Jdev 11.1.1.7 (just one method and register the bean request scope in faces-config).deployed the managed bean as WA[More]

Error when executing jar from command window pla help

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hello I have a project which calls a webservice, I am using Jdeveloper 10.1.3.4 I deployed the project in a jar file and included all the necessary libraries in it, but when executing the jar from command window I am getting the exceptions below the[More]

Error when executing jar from command window PLZ HELP URGENT

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hello I have a project which calls a webservice, I am using Jdeveloper 10.1.3.4 I deployed the project in a jar file and included all the necessary libraries in it, but when executing the jar from command window I am getting the exceptions below the[More]

Since switching to Firefox this week, when I click on a hyperlink in an e-mail in Outlook, I get this message, "General failure. An error occurred in sending the command to the application." It doesn't open a new window or do anything.

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Since switching to Firefox this week, when I click on a hyperlink in an e-mail in Outlook, I get this message, "General failure. An error occurred in sending the command to the application." It doesn't open a new window or do anything. Any work[More]

How to display error messages and output from Matlab (which Matlab would typically send to its command window but no longer does when called by Labview) into Labview or allow it to be dumped into Matlab Command Window?

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Using Labview 6i and Matlab 6.1. I want to be able to see Matlab warnings and error messages either in the Matlab Command Window or in Labview itself. Currently Matlab is called by Labview (which is working). However I would like to debug and/or modi[More]

How to redirect standard output/error of a ucb function to matrixx command window

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Is there a way to redirect standard output/error of a ucb function to matrixx command window? I know that the recommended way is to use stdwrt or XmathDisplay commands. However, we have some libraries that already exists which uses printf calls and I[More]

MS SQL server is going down frequently(10 days of gap) with exception message: "A severe error occurred on the current command. The results, if any, should be discarded".

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

MS SQL server is going down frequently(10 days of gap) with exception message: "A severe error occurred on the current command. The results, if any, should be discarded". We are facing this issue for past two month.But funny thing is server will[More]

After updating to 3.6.10 links in Outlook 2007 no longer open - "An error occurred in sending the command to the application"

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

After updating to Firefox 3.6.10 this morning, Outlook 2007 can no longer open up links embedded in emails. Normally when you clicked a link it would open up Firefox and send you to the website, but when you click on any link it now says: General fai[More]

Why it automatically recover current redo log in RMAN command window?

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Firstly, I restore controlfile and datafiles from a backupset. Then when I recover database in RMAN command window like below: RMAN> recover database; Starting recover at 15-AUG-13 using target database control file instead of recovery catalog alloca[More]

Java exec spawns command window

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hello, I am using JRE 1.4.2 (Eclipse runtime environment). Whenever I execute the following command: System.getRuntime().exec("<some command>"); I am getting a Command Window that pops up while the process executes and closes afterwords. I[More]

CR2008 - How to run a Stored Procedure using Command Window

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hi everybody, To generate my reports, I always adopted the foll. strategy:   (a) Create a SQL Stored Procedure (with Input parameters) in Management Studio   (b) Design a report in Crystal Report using the SP as datasource I want to experiment someth[More]

Hot
My iphone 4s (7.1.1) will no longer work with my ibook G4 which is running 10.5.8. I have a PC which i'm now going to have to use, I've manually transferred my music and photos, but how do I go about transferring my contacts and calenders. What does [More]
Hi, I have created a list with multiple view and i set the target audience for each view.I set the views for each dept.So when a person not belongs to the corresponding group click on the other view,he will get a custom message like " you are not aut [More]
Hi, Since i had performance issue on my cube i have followed tutorial: http://www.oracle.com/technology/obe/obe_bi/bi_ee_1013/aggpersist/aggpersist.htm to obtain best performance using aggregate tables. All works, but opening NQSQuery.log i've seen t [More]
hi experts, i am creating the filed catalog to display the currency field, my requirement is display the currency field and do the sum on it . but problem is the currency field is make it as editable because user can edit this one . after edit this f [More]
I have a mac mini (10.5.8) but itunes wont work because it says that we need Quick time 7.5.5 (we have Quick time 7.2.1).  When I try and upgrade Quick time, it says that there are no software updates (or that we are up to date). I would really appre [More]
My downloads are not showing up after I create an app. Worked fine last week. Now just showing a spinning wheel in the downloads area.Try making a new app and see if that works. If it does, let me know. If it doesn't, let me know NeilRead other 5 ans [More]
I am one of those who must right click the Encore CS5 icon and select Run as Administrator from the option window to be able to create a dual layer project under Win7 I haven't tried this, yet, but a possible one time fix is Right click the icon Sele [More]
Hi All, We are facing an issue in loading AR,AP and G/L ODS to Cube. The steps we done are 1) Repair full request is done in ODS got around 35 lack records. 2) Done Full load in Cube n got 35 lack records. 3) Done delta load in ODS got 189 records. 4 [More]
I post to a few BB websites,  The websites have a limit of 100mb upload.  If it's more the photo is rejected.  I've been looking for an application that will allow me to set a MB size less than 100 while being able to not have a postage stamp sized p [More]
I have just bought my T400 about one and a half months ago. But recently, it always has problems to boot. When I connect the AC power, and press the power button, the "Lenovo thinkpad" page is OK. But the next page with the title "Intel(R) [More]