Sitemap

Amicuk Programming Answers

Error when i create an executable in lv 2010

2015-11-24   Views:2

Advertisement

HI everybody!! well i am creating an executable from one programa i have done, but when i am building it appears an error that i don't know what must i do to resolve it... can someone help me please¿ thanks!!!! i need your help!!!is quite important p

HI everybody!!
well i am creating an executable from one programa i have done, but when i am building it appears an error that i don't know what must i do to resolve it...
can someone help me please¿
thanks!!!!
i need your help!!!is quite important pleaseeeeeeee!!!!!!
error say this:
This build specification uses VIs from Point by Point which is currently in evaluation mode. During evaluation, LabVIEW is unable to disconnect type definitions and remove unused polymorphic VI instances.
Choose a different option on the Additional Exclusions page and build the application again.
DETAILS
To purchase this product, please contact National Instruments. If you have already purchased this product, select Help >> Activate LabVIEW Components to activate this product.
C:\Archivos de programa\National Instruments\LabVIEW 2010\vi.lib\ptbypt\Filters.llb\IIR Cascade Filter PtByPt.vi
Visit the Request Support page at ni.com/ask to learn more about resolving this problem. Use the following information as a reference:
Error 1073 occurred at AB_Engine_Disconnect_Typedefs.vi -> AB_Source_VI.lvclass:Copy_SourceItem.vi -> AB_Build.lvclass:Copy_Files.vi -> AB_Application.lvclass:Copy_Files.vi -> AB_EXE.lvclass:Copy_Files.vi -> AB_Build.lvclass:Build.vi -> AB_Application.lvclass:Build.vi -> AB_EXE.lvclass:Build.vi -> AB_Build.lvclass:Build_from_Wizard.vi -> AB_UI_Frmwk_Build.lvclass:Build.vi -> AB_UI_FRAMEWORK.vi -> AB_Create_Build_Application.vi -> EBUIP_Global_OnCommand.vi -> EBUIP_Global_OnCommand.vi.ProxyCaller
Possible reason(s):
LabVIEW:  This property is writable only when the VI is in edit mode, or this method is available only when the VI is in edit mode.

The replay answer
Advertisement
alan4 wrote:
but now i have the executable , when i run it in another computer, ask me for a librarys, and why happens this??
make me questions for the location of some lbb....why??
How do you expect us to be able to answer this question? We have no idea what your code does, nor have you told us what the code does, or what components you are using. We are not mind readers. Are you talking to instruments? If so, the target machine would need NI-VISA if you're using VISA. Are you using DAQ? If so, then the target machine needs to have DAQmx installed. Create an installer from the project so that all necessary components are installed. Please read the LabVIEW Help on creating installers.

Go to See the other 3 answers

Error when i create an executable in lv 2010

Category:DefaultRelease time:2015-11-24Views:130

HI everybody!! well i am creating an executable from one programa i have done, but when i am building it appears an error that i don't know what must i do to resolve it... can someone help me please¿ thanks!!!! i need your help!!!is quite important p[More]

An error occured while creating a project Visual Studio 2010 & CVI 2012

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

While creating a project from VS2010, with CVI 2012 install. I get this error after attempt to convert or create a CVI project. Also the CVI dialog has no details. Solved! Go to Solution.I did installed Labwindows 3 weeks ago. I installed visual stud[More]

Error in executing ABAP program. Error occurred when creating dataset

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

hi, when I use LKM SAP ERP to Oracle (SQLLDR) to extract data from SAP ERP server. I execute my interface, and it's stop at extract data step. This is message: java.lang.RuntimeException: Error occured in open tool execute method...Error in executing[More]

Error encountered while executing the transform project name.map name. Error:Unable to create the transform. Microsoft.XLANGs.Engine

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hi All, I developed a Biztalk Application aims to upload a flat file data to our system MS SQL Server database. It works fine until one day, an exception is generated as below. "Error encountered while executing the transform project name.map name. E[More]

Error 10 occurred When createing an executable with application Builder?

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Problem: I am using the LabVIEW Application Builder to create an executable from my VI. When I run the Application Builder, I receive the following error: Error 10 occurred at Copy in Win Install Copy Redistribution Files.vi->Win Install Create.vi->[More]

I am trying to create an executable vi that will call out another vi and show its front panel in the executable​. When I try this I recieve this error message "top level vi (my main vi) was stopped at unknown on the block diagram of (my sub vi)

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

I am trying to create an executable vi that will call out another vi and show its front panel in the executable.  When I try this I recieve this error message "top level vi (my main vi) was stopped at unknown on the block diagram of (my sub vi)Well t[More]

Error while insert data using execute immediate in dynamic table in oracle

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Error while insert data using execute immediate in dynamic table created in oracle 11g . first the dynamic nested table (op_sample) was created using the executed immediate... object is CREATE OR REPLACE TYPE ASI.sub_mark AS OBJECT ( mark1 number, ma[More]

Error in phase creating java users during installation!!

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hi, We are getting error at step "Creating java Users" while installing NW 2004s SR1  non unicode dual stack on HP Ux Pa Risc 64 bit with database Oracle 10g. Erro logs of file /tmp/sapinst_instdir/NW04S/SYSTEM/ORA/CENTRAL/AS/sapinst_dev.log are[More]

A fatal error occurred while creating an SSL client credential. The internal error state is 10011.

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Need help.  I have my pilot lync 2013 pool up (in coexistence with 2010 production environment) and can log into Lync 2013 environment with a lync 2010 client but am not able to with a lync 2013 client.  It just prompts for password but will not take[More]

An error occurred while creating a subprocess in the processing server.

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hi, I have developed a Crystal Report using CR 2008 with SAP BW as the datasource. The report is executing fine in CR 2008, but when saved to the BOE, in Infoview it is throwing the following error: An error occurred while creating a subprocess in th[More]

Error while invoking Create Applicant api thru apps adapter

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hi All, We are trying to invoke Create Applicant API(hr_applicant_api.create_applicant) thru apps adapter but we are getting below error message - (we are using ebs 12.1.1 and soa 11.1.1.3) Exception occured when binding was invoked. Exception occure[More]

Hot
My apps do not open where I left off after either closing them or quitting them. The checkbox on System Preferences>General>Close windows when quitting an application is not checked. After reading several articles I have tried toggling it on/off, wi [More]
I have installed R12 on my laptop having windows 2003 Server, which running successfully. In Same machine i have installed Jdeveloper for OAF customization by following 416708.1. While running test OAF page from Jdev, following error accruing. I have [More]
I just installed InDesign yesterday (trial).  I can't open it.  I keep getting the Error message: Unable to launch Adobe InDesign as you do not have sufficient permissions to access the preferences folders. Ensure that you have appropriate permission [More]
Power Efficiency Diagnostics Report Computer Name SONY-VAIO Scan Time 2014-04-12T15:29:55Z Scan Duration 60 seconds System Manufacturer Sony Corporation System Product Name VPCEH25EN BIOS Date 04/19/2012 BIOS Version R0200Z9 OS Build 7601 Platform Ro [More]
Hi All, We have bi-directional replication using streams on 10g database.Last night propagation process hanged without any error in any of the queue. We tried to restart it but propagation queue didnt stop.It just went into infinite loop. Finally we [More]
Hello.. I'm trying to install the Adobe CS 5 suite on my Windows 8.1 Pro computer (quad-core i7 processor w/16Gb of memory), but now matter what I do I can't get it to install.  I try running the installer (icon that looks like a red box with white a [More]
Has anyone discovered a way to solve this problem? I have never had issues using iDVD and suddenly this problem has popped up. I have tried what others suggested but they have not worked. My project is 77 mins long and exported from FCP. I keep getti [More]
Hi I have a video card in a laptop model : AMD Mobility Radeon HD 6370 And I'm quite sure of it Now I installed Windus 7 and I can not find it driver The driver found Within HP website does not fit my model. Is suitable only for model "Radeon HD 6940 [More]
I have an HP ProBook 4540s running Windows 7 Professional w/IE11. I had to do a clean install of Windows 7 Pro and since then I cannot get my fingerprint reader to work at all. In my Control panel, under Biometric Devices, I recieve the message "Wind [More]
I currently have Lightroom 3.4.1, what is the best way to upgrade to 4.3?Purchase the upgrade from the Adobe website is one option. http://www.adobe.com/au/products/photoshop-lightroom/buying-guide-upgrades.html Note: Lightroom 4 will not run on Wind [More]