Sitemap

Amicuk Programming Answers

Formula to show non english characters from clob in crystal report

2015-10-11   Views:1

Advertisement

Hi I am using the database Oracle 11g with a field clob in one of the table that i want to show in the crystal report But the problem is when i put the clob field in crystal report it is outputting the results perfectly for English characters but not

Hi
I am using the database Oracle 11g with a field clob in one of the table that i want to show in the crystal report
But the problem is when i put the clob field in crystal report it is outputting the results perfectly for English characters but not for the Arabic ones and returning the string like (¿¿¿¿ ¿¿¿¿ ¿¿¿ ¿¿¿¿ ¿¿¿¿ ¿¿¿ ¿ ¿¿¿¿¿ ¿¿¿)
so is there any way to show the arabic (non english) characters perfectly on crystal report with clob field

The replay answer
Advertisement
Hi Azeem,
Make sure the arabic font should install in your system.
Try this:
Create a text field in your Crystal Report (a label).
Place Arabic characters into that field (just by typing them into it on the report definition).
Run the report. If they display correctly then its probably not Crystal, but rather would point to an issue in the data retrieval and supply to Crystal via your dataset (or whatever datasource you are using).
If they don't display - then its definitely Crystal.

Go to See the other 5 answers

Formula to show non english characters from clob in crystal report

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hi I am using the database Oracle 11g with a field clob in one of the table that i want to show in the crystal report But the problem is when i put the clob field in crystal report it is outputting the results perfectly for English characters but not[More]

Display both Arabic & English characters in the same BO report or not

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hi Can  we display both Arabic & English characters in the same BO report or not? if yes what will be the character settings/changes required. thanks and regards thomas Edited by: yeldhot on Aug 23, 2010 4:04 PMKglad - I'm not sure I follow your inst[More]

Special characters in CLOB are making report fail

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hi- I am working on a report which is refering CLOB column from database. If the CLOB had special characters like & or <, the report is returning error 'Expected name instead of .' I created a view and stored CLOB as varchar2 and refered the view i[More]

Does BOXI support crystal reports with parameter references in formulas?

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

I am designing a report in Crystal Reports XI Developer that contains parameters, which are passed to a stored procedure and are also used within formulas ( in Crystal Syntax ie. {?FORMAT_ID} ) in the report itself. I can run the report successfully[More]

Non-English characters

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hello, I have read several times that since Java uses Unicode, it solves the problems of non-English characters automatically or something like that. But my app is not working as expected. Would someone help please? I have a client/server combo writt[More]

Non english characters in DN cannot be retrieved

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

We are using Netscape directory server 4, protocal V3. We have a problem related to non-english characters appearing in RDN. We publish to Ldap entries using the values from database. For example, we have pubulished an entry to Ldap, based on DB valu[More]

Non English characters in BIP email

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hi, my report contains Japanese characters, when I view the output in HTML format. It is displayed properly. But when I click on send button , enter email parameters like to, cc, bcc, subject , etc and send it, in the mail I receive, the japanese cha[More]

Non-English characters not displaying correctly - Serious Issue

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

My corporate email is on a Lotus Domino server with Lotus Traveler installed. I have set my PlayBook (with OS 2) up to syncronize with the corporate email trough Active Sync (see http://alturl.com/qh3nn), which works perfectly. I have however noticed[More]

How to retrieve non-english characters from a query

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hello, My apologies if this post is not in its proper place, but I was a bit confused where to add it. I'm running a query using SQL Developer on a table which contains several companies names from many different countries, and one of the checks I ne[More]

XML Dataset - Sorting non english characters

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

I've been playing with spry on a production site for more than a year now. It's turned out to be a great solution in many situations in spite of being a beta release. I've found an issue concerning the sorting of text data (in this case, coming from[More]

Odd number of non-english characters get broken in windows-chrome and ff

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

I developed jnlp applet which prints out the user input. When I put odd number of non-english characters(eg: chinese), chrome and firefox browser prints out the last character as question mark. input : 가 output : 가�� I checked on java console that th[More]

Hot
Hi gurus, I´m stuck on sap installation main process. I´m install SAP ERP 2005 SR2  (= ECC 6.0 SR2) with OS windows 2003 server X64 and the Database is Oracle 10.2.0.4 ! I´m facing with error in phase 12 of 44. That is in Create Database phase as you [More]
Hi All Wondering if you are having the same issues as I am, or can help.... I have a coupe of cases where I have split an event which took place over a couple of days (I imported the pictures on a specific day, but iPhoto did not create separate even [More]
Why can't I drag and drop a playlist onto my iPhone anymore?https://discussions.apple.com/message/16842837#16842837Read other 2 answers [More]
Hi, I have used UPC_TRANSPORT_BPS_ALL to transport a planning function (Allocation) that contains several parameter groups. When going to target system I see the transported parameter groups but cannot process these. I get error message about missing [More]
Hi, AIX 5.3 I'm in need for automatization of services startup on my OEM 10gR3 server -listener, agent, oms. Currently only db starts authomaticaly due to an emtry in inittab: oracle:2:wait:/bin/su oracle -c /apps/oracle/product/OracleHomes/db10g/bin [More]
Alright, I have been fighting this for a long time. Whenever I do a scan using the TWAIN interface to Adobe Acrobat 9, Acrobat freezes. It goes through the entire scan process, the scanning window disappears, and then nothing. Acrobat just sits there [More]
I have used T-bird just as it is set up for years. And this AM it won't send. This is the message I get. An error occurred while sending mail. The mail server responded: 4.1.8 invalid/host-not-in-DNS return address not allowed. Please verify that you [More]
Hello, I created a scheme with the following tables: Fileds. Docs. (Forms) Customers. Declarations. This is a database for state taxes in Ecuador, the government has defined a series of forms for each type of tax-class. Each form contains fields, the [More]
I'm having a rather big problem with my wired Mighty Mouse. Basically, the middle button is the only top button that works, and clicking with the left or right side does nothing but activate the middle button instead. Here's the nitty gritty... The r [More]
Hello - The VI has two windows diagrams (lower, narrow) is possible to unite them in one picture? - The VI (top left window graphics) have a common axis, but its hard to see the first graph "PLOT0" because he has little value compared with the v [More]