Sitemap

Amicuk Programming Answers

Generating signal at particular channel of a connector in 7851 R-Series

-0001-11-30   Views:0

Advertisement

I am trying to generate analog sinusodial signal at particular channel in connector 0 of 7851 R-series. I have created fpga vi and host vi and trying to send the signal to AO0. I am giving a simulated signal in host vi to the AO0 channel and trying t

I am trying to generate analog sinusodial signal at particular channel in connector 0 of 7851 R-series. I have created fpga vi and host vi and trying to send the signal to AO0. I am giving a simulated signal in host vi to the AO0 channel and trying to see at the physical port of terminal box of AO0 channel through oscilloscope. But I am not getting any signal there. But it is working fine for digital signal. Kindly give your suggestion where I am going wrong.
Thank you,
Suvendu

The replay answer
Advertisement
Hello,
There are two things that I would do. First submit your project so that we can see what your code is doing and possibly spot any errors.
The second thing would be to check what hardware you are outputing too. Do you have some connector box? What cable are you connecting from your connector box to your fpga card at port 0? Is it an MIO cable or a DIO cable? if you have a DIO cable like the SHC68-68-RDIO then you won't be able to do analog input/output. If you have a SHC68-68-RMIO, then you will.
Regards,
Andrew
National Instruments
RIO Embedded Hardware PSE
CompactRIO Developers Guide

Go to See the other 2 answers

Generating signal at particular channel of a connector in 7851 R-Series

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

I am trying to generate analog sinusodial signal at particular channel in connector 0 of 7851 R-series. I have created fpga vi and host vi and trying to send the signal to AO0. I am giving a simulated signal in host vi to the AO0 channel and trying t[More]

I'm getting signal leakage between channels on my 6062E

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

I'm getting signal leakage between channels on my 6062E. I'm using a 6062E with a SCB-68 connector block and a SHC68-68-EP cable. If I connect to just channel 1 but monitor channels 2 and 3 (haven't looked at any others) I'm picking up the signal in[More]

Generating signal with several frequencies - Timing issues

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hi I use Labview 7.1. I am trying to generate a signal composed of 1000 different frequencies. For this purpose I am using the Multitone Generator VI . My problem is that the generating process is too long for my real-time application. Is there any w[More]

NI Measurement Suit for Mobile/Fixed WiMAX 1.0 , is there any optiion to enable PUSC or AMC for the generated signal?

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hi. I am using a NI VST to generate WiMAX signal. I have installed NI Measurement Suit for Mobile/Fixed WiMAX 1.0 on the compute. But I can't find any option on the front pannel of the generation suit to enable AMC or PUSC for generated signal. Does[More]

No Signal on random channels

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Was wondering if anyone can help me. We've lost signal on certain channels today. The BBC channels as well as Pick TV, Dave, Really, E4+1, Movie Mix, Create & Craft, Sky News have no signal. Haven't checked EVERY other channel but they appear to be w[More]

Any example code to generate and measure both channels using a 4451 DSA card?

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

I want to generate signals and check the magnitude and phase performance between the inputs on a 4451 DSA card. It seems like there would be some example code already available for this function.I've attached an example which shows how to perform syc[More]

Connect signal to scxi-1349 male breakout connector directly

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Dear all, My hardware are pci-6259, scxi-1000, 3 scxi-1102b. I connect scxi-1000 to the connector 0 of pci-6259 for ai signal acquisition. It's works well. But now I want to get counter signal(encorder) too. My question is whether I can connect count[More]

Acquire generated signal with this hardware ?

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hello everyone, I didn't really know where to post this, I apologize if it's the wrong place. I'm very new to the LabView thing, and I have for project to trigger an injector and so to create a digital signal like this: Due to the characteristics of[More]

Generate signal and continue execution

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

hai guys, im new to test stand programming and need to get some guidance for a issue im facing now. i need to generate a FM signal and measure some reading . when i start to generate the FM signal it is in a while loop( continous generate signal). wh[More]

Generating Constant Source for Channel Gain Measurement

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

I need a contant source say a DC level which shall I transmit over a channel to get channel gain/ fading over few transmission blocks. I tried a naive approach of getting a constant by DC_m= m*sin(t)/sint(t) and sin(t)-sin(t) +m through follwing desi[More]

Using excel to generate signal in labview

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hi there I am having a trouble in generating a signal in labview using excel and then plotting it as waveform. In excel file, I have 2199 rows and 9 columns with time in second and I want to plot time against other columns except column 1. In rows, I[More]

Hot
How can I make FF4 update all currently open browsers when I move tabs in 1 browser. The change used to be auto and applied to all open browsers last time. Now I need to close every open browser and reopen for the effect to take over.I use that add-o [More]
I reset my Macbook to factory settings with the one disc, then tried to download the ilife from the applications disc and it comes up with an error message and it won't install ilife.  What do I do?Restore the iPod. Thanks for the reply. My issue is [More]
Hi, Was trying to control vendor tax number registration in XK01, but rule 9 ' country-specific template' is not valid in OY17, is there where in SPRO to activate that? Or it has to be exit and logic defined there also? Thanks.Seems this solution sho [More]
My iMac freezes and sometimes shuts down on its own. Any suggestion on how to fix this? Thanks.Might want to run the Apple Hardware Test just in case. Intel-based Macs: Using Apple Hardware Test If the hardware checks out ok the startup disk may need [More]
Hi. I just found out that colors of a photo in CS3 is not looking the same in CS4 ? I have a G5 with Geforce 6600 card in and i had to turn of OpenGL because it was so slow when it was enabled. Then i tried to open both Photoshop CS3 and CS4 at the s [More]
The print quality on my Dell 3130cn  has recently gone downhill.  It's missing print and the print that does make it to the paper is very light.  I've changed out the toner cartridges but that didn't and honestly, I didn't expect it to help.  Does th [More]
Post Author: beckybear CA Forum: General We have a report in Crystal Reports 9.  There is a forumla field that has a custom formatting applied to display 2 decimal places.  It works fine when opening the report and running it.  However, when it's upl [More]
type Exception report message description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request. exception org.apache.jasper.JasperException: File "/WEB-INF/struts-bean" not found      at org.apache.jasper.co [More]
Dell XPZ430 with 32 bit Vista and HP psc 1315v all-in-one Printer operate OK, but recently HP Solution Center - used for status, scanning etc when selected, shows only "no devices detected - HP Solution Center is going ot shut down" How to proce [More]
I am operating Windows 7 with Adobe Photoshop Elements 8. I set the preferences to Adobe mail because Windows 7 uses Windows Live mail. Went thru setup. When I go to attach photo to e-mail the program crashes!! Get crash submittal and send in but hav [More]