Sitemap

Amicuk Programming Answers

No web services show under web services node in app server navigator

-0001-11-30   Views:8

Advertisement

Hi, (JDev 11.1.1.5.0 and WLS 10.3.3.0) In JDeveloper Help, the topic Publishing Web Services to a UDDI Registry says: 1. Deploy the web service to Oracle WebLogic Server. 2. In Application Server navigator, expand the application server node. 3. Expa

Hi,
(JDev 11.1.1.5.0 and WLS 10.3.3.0)
In JDeveloper Help, the topic Publishing Web Services to a UDDI Registry says:
1. Deploy the web service to Oracle WebLogic Server.
2. In Application Server navigator, expand the application server node.
3. Expand the web services node and locate the node (which represents the WSDL) of the web service you want to publish.
4. Right-click the WSDL node and choose Publish WSDL to UDDI to launch the Publish WSDL to UDDI Registry dialog.
I did 1, 2 & 3 but nothing shows under the web services node in the app server navigator.
There are lots of web services in that server, not only the one I had just deployed.
What can be wrong?
Thanks
Luis

The replay answer
Advertisement
Hi SilverCat,
I'm sorry to hear that you are having problems getting your claim code to setup ePrint on your Officejet 6700.
Yes you can obtain the printer claim code.  There are a couple different ways that you can do so. The steps to do so can be found in your user's guide starting on page 69.  I have included a link to your User Guide.  The easiest is to do it from the front panel of the printer.  I have included a document on getting your printer claim code and it has those steps for you.  I have also included a document on getting started with HP's ePrint for additional reference.
HP Officejet 6700 User Guide
http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c03227497.pdf
Getting the Printer Claim Code
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c03550536
Getting Started with ePrint
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&docname=c02908385
Regards,
Happytohelp01
Please click on the Thumbs Up on the right to say “Thanks” for helping!
Please click “Accept as Solution ” on the post that solves your issue to help others find the solution.
I work on behalf of HP

Go to See the other 2 answers

No web services show under web services node in app server navigator

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hi, (JDev 11.1.1.5.0 and WLS 10.3.3.0) In JDeveloper Help, the topic Publishing Web Services to a UDDI Registry says: 1. Deploy the web service to Oracle WebLogic Server. 2. In Application Server navigator, expand the application server node. 3. Expa[More]

Whether java component (Not ejb, not servlet) can be deployed in App Server and get the services provided by App Server

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

As I mentioned in subject, I am just wondering Whether the java component (Not ejb, not servlet) can be deployed in App Server and get the services provided by App Server or not?Nevermind folks - I got it to work. All my configuration was correct; I[More]

Web Services with Sun App Server

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

We are load testing a simple web service running in SJSAS 8.0 Standard. With 1 or 2 users concurrent it seems OK, but once we move up to 5 concurrent users calling the WS, the domain in SJSAS crashes. Does anyone have experience or information regard[More]

Standalone webcache or Web cache from Oracle Apps Server 10.1.2.0.2?

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hi I am installing web cache on two servers in web tier and J2EE server (with OHS) on another two servers in apps tier. Should I use standalone webcache or install from Oracle Apps Server package? If I choose Oracle Apps Server package, I have to dis[More]

Java Web Service Deployed on App server does not run

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

hi, I created a java web service and deployed it on my Application server. When i open the enterprise manager i find my webservice there. I click on test web service and it gives me two options one with a 4443 port and other with a 7777 port. It pick[More]

What are the clusterable services in Sun App server 8.1?

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

My guess is stateful session beans and entity beans. what about JMS and timer services? thanks, NasrinDid you download AS8.1 agent under http://www.sun.com/download/products.xml?id=4266924d? If you can unjar am_as81_agent_2_1.jar after installing the[More]

Getting error in admin console when trying to expand web applications node

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hi Thank you for reading my post I get the folowing page as result when i try to expand the web applications node in application server admin console. A "com.sun.enterprise.tools.guiframework.exception.FrameworkError" was caught. The message fro[More]

Web-dynpro application -ERROR: ICF service node "/sap/bc/webdynpro/sap/zqm_cto_arr_general1" does not exist (see SAP Note 1109215) (termination: ERROR_MESSAGE_STATE)

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

i have created my web-dynpro application in development. and sent to quality . whenever i will execute my dynpro in quality  i got one message ERROR: ICF service node "/sap/bc/webdynpro/sap/zqm_cto_arr_general1" does not exist (see SAP Note 1109[More]

I need information about Web dynpro ABAP Exception : ICF Service Node

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

I need information about Web dynpro ABAP Exception : ICF Service Node "/sap/bc/webdynpro/sap/abcd/undefined" does not exist. Here abcd is application name. ICF Service Node exists and activated but kindly let me know from where "undefined&q[More]

Weblogic app server wsdl web service call with SSL Validation error = 16

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Weblogic app server wsdl web service call with SSL Validation error = 16 I need to make wsdl web service call in my weblogic app server. The web service is provided by a 3rd party vendor. I keep getting error Cannot complete the certificate chain: No[More]

Office Web Apps Server 2013 - No download Volume Licensing Service Center

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

I´m looking for a office web apps server 2013 (OWS) download. In the following blog Microsoft is announcing that the OWS is moving from the Download Center to the Volume Licensing Service Center (VLSC). http://blogs.technet.com/b/office_sustained_eng[More]

Hot
I've created a small application using BC4J. It's basically 1 EO and 1 VO. I've followed the Oracle Jdeveloper handbook and created a java file with a main method to execute and play with my EO/VO. my main method is like this: public static void main [More]
my phone doesn't ring when someone is calling, but the sound works otherwise, like the alarm etc. I have tried to fix it in settings but still not working. anyone else have this problem?Thanks so much but none of that helped.  It was driving me crazy [More]
Hi All, I have following ABAP code for client proxies: We have DT_Req, MT_Req, DT_Res, MT_Res and MI_Sync_OB (O/p Message: MT_Req, I/P message:MT_Res) Proxy Objects generated: ZCO_MI_SYNC_OB ZMT_REQ ZDT_REQ ZDT_REQ_RECORDS ZDT_REQ_RECORDS_TAB ZMT_RES [More]
Dear Champs, Scenario : JDBC to Proxy(APO system) We are getting below error in MONI UAT Box. All other interface are working fine but we are facing issue for a particular Bussiness System also logical system are maintained properly.the same interfac [More]
I have this issue when validate script logic using function MTVL(2,%T%)  with %T% = %P_TIME_SET%. please help me thanks hungthHi, I beleve the formula has been written in the category dimension only. Can you please try with Actual - F1 In addition to [More]
Here is the problem: After importing my video footage into FCPX in syncronized some clips with audio, which was recorded seperatly. When I add one of those syncronizedd clips to the timeline it is not possible to stabilize the clip or to remove rolli [More]
Hi All, Anyone know what to do? My VCast install doesn't 'see' the DroidX. Is thaere a specific version needed to sync the X? Thanks, Chip... nope... Needed a repair-run for the Motorola Driver Installation... Then it appeared correctly in Device Man [More]
I logged into my computer, updated 3 apps and CC was not syncing my Files & Fonts.  It was giving me an error message to Download CC again, which I did.  Now CC is showing the "Coming Soon" More Info links and messages.  What happened to my [More]
Hi,    I have suddenly discovered that the entire custom created folder with all the content objects( Roles, Worksets, pages, Iviews etc ) in it suddenly disappeared from the PCD. I have searched extensively with the folders, pages, ivies etc but cou [More]
Installed Oracle 10g Database on RHAS 2.1, everything works 100% fine after installation, HOWEVER, after a reset EVERYTHING has to be run manually from the console window before I have GUI access. I cant seem to find nothing documenting this or telli [More]