Sitemap

Amicuk Programming Answers

OIM 9.1.0.2  - ActiveDirectory 9.1.1.7.0 Installation Status  :    Failed

2015-10-11   Views:4

Advertisement

Hi, I am using OIM 9.1.0.2 When I install the AD connector from Deployment Manager -->Install Connector, It shows the error DOBJ.XML_IMPORT_ERROR Unknown tag OBJ_OFFLINED recieved. Step 2 : Connector Installation ActiveDirectory 9.1.1.7.0 Installatio

Hi,
I am using OIM 9.1.0.2
When I install the AD connector from Deployment Manager -->Install Connector, It shows the error
DOBJ.XML_IMPORT_ERROR
Unknown tag OBJ_OFFLINED recieved.
Step 2 : Connector Installation
ActiveDirectory 9.1.1.7.0 Installation Status : Failed
Configuration of Connector Libraries
X Import of Connector XML Files (Using Deployment Manager)
X Compilation of Adapter Definitions
Click Retry to retry the installation after correcting the errors.
What needs to be done for this ?
Regards
Praveen

The replay answer
Advertisement
With the introduction of oim 9.1.0.2, the Offline-Line Provisioning attribute was added to the Resource Object. You are trying to import the connector into an environment that is out of date. The solution to this is to open up the XML file, and cut out the XML tag within your resource object for OBJ_OFFLINED and then it should work. But the next issue you are going to run into is most likely the connector version is not supported in your version so it might not work.
-Kevin

Go to See the other 3 answers

OIM 9.1.0.2  - ActiveDirectory 9.1.1.7.0 Installation Status  :    Failed

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hi, I am using OIM 9.1.0.2 When I install the AD connector from Deployment Manager -->Install Connector, It shows the error DOBJ.XML_IMPORT_ERROR Unknown tag OBJ_OFFLINED recieved. Step 2 : Connector Installation ActiveDirectory 9.1.1.7.0 Installatio[More]

OIM 11.1.1.5.0 - ActiveDirectory 11.1.1.5.0 Installation Status : Failed

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hi everyone, I want to install the active directory connector 11.1.1.5.0 for my oim but the installation failed for the step => "Import of the connector XML files (by using the Deployment Manager)". It shows the error : DOBJ.XML_IMPORT_ERROR[More]

Importing OIM AD connector config XML files

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hello All, I am importing the AD connector files in the OIM admin and user console. After selecting the AD connector files, in step 2 i need the perform 3 operations as stated below. My operation fails when I try to import XML files using deployment[More]

OIM AD Connector Installation

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hello All, I am installing the AD connector. When I am in Admin console, I was able to see AD option in the drop down when I specified the alternate address as OIM_HOME/xellerate/ After loading the AD connector, I am getting this error message: Inval[More]

Unable to Install connectors on OIM9102

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hi I have installed Oracle DB 11.1.0.6 OIM 9101 Upgrade to 9102 JBoss 4.2.3 I have downloaded AD connectors(MSFT_AD_Base_91140) and Oracle DB connectors(DB_UM_9103) But when i am trying to install then it gives the "Invalid Connector Installation Dir[More]

OIM server crashes while Importing OIM AD connector config XML files

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

while installing OIM connector for Microsoft Active directory on the 2nd step of installation "Import of Connector XML Files (Using Deployment Manager)" Installation fails and OIM server crashes... my OIM server version is 11.1.1.3.0 and Connect[More]

OIM: Issue with changing AD group membership

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

I'm trying to add/remove groups in the AD child form and I get the error below. - I can successfully change properties on the main form, such as last name, etc... - I don't get why the errors come up from the schedule task API..ex: com.thortech.xl.sc[More]

Error while installing OIM, during the OC4J Instance Configuration Assistan

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hi, running RHEL 4 32Bit Linux. There's an installation of the SOA Suite 10.1.3.1 (Release 2) on /u01/app/oracle/OracleAS_1, and I am installing OIM on /u01/app/oracle/OraHome_2 Near the end of the installation, when it's installing the recommended c[More]

OIM 9.0.1.1 on Weblogic Failing

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

My installation is failing and I cannot seem to get to the bottom of it. Any pointers / help here is appreciated. XIMDD does not report any problem prior to running the installation. The database operations all seem to occur successfully, but there a[More]

OIM 9.1.0 installation- Unable to access Admin console

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hello OIM Gurus, I'm new to OIM. I am trying to setup OIM 9.1.0 one of windows VM. After the installation i'm unable to access to oim admin console using link http://localhost:8080/xlWebApp If I try to access the above URL i get "The requested resour[More]

OIM 9.1.0.1 installation on Websphere 7

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hello, Does any one have experience in installing OIM 9.1.0.1 on Websphere 7 instead of WAS 6? Do you foresee any issues during the installation? Our plan is to install OIM 9.1.0.2 BP 18 on WAS 7 (fresh installation). Appreciate any feedback on this.[More]

Hot
Hi, all of a sudden my Safari won't open either, the icon will bounce for a while and then without even opening a window the "Safari quit unexpectedly" error pops up. Clicking "reopen" doesn't work. Restarting my computer didn't work. [More]
My XML is like this in XI: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?> - <ns0:Target xmlns:ns0="http://test.com"> - <Target> - <Directory>   <Comment_1>#</Comment_1>   <Directory_Rec>test [More]
I currently have Windows 8. I was pulling up some videos to get ready to watch some football games through a website. The video plays just fine until I tried to make it full screen. Then the screen is black but the audio continues just fine.  I've tr [More]
Hello all, We are trying to use the Primitive Template "resourceDescription" (as described in "Customizing Notifications"-pdf) in the SUBSCRIPTIONBUNDLED_EMAIL.xsl and SUBSCRIPTIONBUNDLED_en.xml. Could anyone urgently let me know if it [More]
I created a dll that had a message popup (userint.h) using Cvi version 6 on Windows XP, then using the Cvi runtime module and everything was good. I am now using Windows 7 (32 bit) and the latest Cvi runtime module and the dll partly works, does not [More]
Alpha Channel works well with solid colours but leaves a lot of "blotches" in textured surfaces. Apple forgot to include an Eraser. Do we have to move the graphic to Photoshop to finish the job? Raymondrdl33 wrote: Alpha Channel works well with [More]
i have vista on my computer. My itunes won't open but just on my username. the My Music folder on my username wont open either. When i try to open itunes this message comes up: The folder itunes cannot be found or created and is required. The default [More]
Hi Abap Gurus, I had the information in a custom container and i want that information to be in capitals while printing the form,i used include text and provided the necessary parameters but i got the out put as i had given in the container,i had use [More]
We have installed OWF 2.6.2, and initially our database was at 9.2. Last week we updated our database to 10g, and process flow executions are taking a lot longer, from 1 minute to 15 minutes. Any ideas anyone what could be the cause of this performan [More]
I had a working setup and decided to patch it with the sidebar patch. The compilation screwed up the flags for some reason and when launching mutt I get this error: Error in /home/hiro/.mutt/muttrc, line 7: imap_user: unknown variable Error in /home/ [More]