Sitemap

Amicuk Programming Answers

Takes a very long time to load pages and is laggy

2015-10-11   Views:0

Advertisement

The new''' FF (4) '''was good at first, but recently it is starting to lack the goodness it once had. '''It is becoming slower and slower by the day and takes a very long time to load pages. Sometimes the "loading" icon circles for 5 minutes, an

The new''' FF (4) '''was good at first, but recently it is starting to lack the goodness it once had.
'''It is becoming slower and slower by the day and takes a very long time to load pages. Sometimes the "loading" icon circles for 5 minutes, and whether the page loads or not depends on my luck at that time.'''
Also, it has become seriously '''laggy''':
'''Scrolling''' up and down, typing and '''filling out forms''' (like writing this message) etc have slowed down.
I have deleted the history, and cleared the cache, but to no avail.
Could it be some of the add-ons?
Or is it that FF4 was all hyped up and '''''can't stand to it's name'''''? :)
Please help.
Info: Vista 64-bit, 4GB ram, 2.33GHZ....can't be my computer!

The replay answer
Advertisement
You could try to disable this feature for now by toggling this pref on the <b>about:config</b> page:
*devtools.debugger.source-maps-enabled = false

Go to See the other 3 answers

Takes a very long time to load pages and is laggy

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

The new''' FF (4) '''was good at first, but recently it is starting to lack the goodness it once had. '''It is becoming slower and slower by the day and takes a very long time to load pages. Sometimes the "loading" icon circles for 5 minutes, an[More]

When I click on a aite to open it, I get a problem loading page ,and even retrying doesn't help

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

I am running XP media center edition. I just had to get it wiped clean and an XP program reloaded, but now when I click on a link, it try's to open another page, but says trouble loading page.Hello Donald. Although possibly not related to your proble[More]

Cannot install Firefox. WHen I click on the link to install, it takes me to an "error loading page" notice. My network connection and internet access are normal with Internet Explorer, so this is not the issue. Some kind of conflict with my settings or pe

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Cannot install Firefox. When I click on the link on the Mozilla website, it goes to an "error loading page". My network connection and Internet Explorer are fuctioning normally. == computer was recently wiped clean and am now reinstalling all pr[More]

Why do I get the error message "unable to load page (HTTP 502) when I try to open Mobile Web?

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

I have an LG Octane 3 basic phone.   Does everything I need, phone and text, and I never was interested in web or e-mail capabilities until I recently upgraded our plan to the "More Everything" and was able to use data and check e-mail and acces[More]

FIRE FOX IS GETTING SLOWER AND SLOWER LOADING PAGES I GO TO ONLINE. IT LOAD CIRCLE STOP SPINNING AND WILL START BACK BUT IT TAKES IT'S TIME TO DO SO. THIS HAS BEEN GOING ON THROUGH THE LAST SEVERAL UPGRADES.

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

FIRE FOX USED TO BE A FAST BROWSER BUT IT IS GETTING SLOWER AND SLOWER. THE BLUE-E IS ABOUT TO THE POINT OF BEING FASTER THEM THE FOX. I HAVE ALWAYS LIKE THE FOX, JUST WANT TO FIGURE OUT THE PROBLEM WITH IT AND THE LONGER I HAVE THE WINDOW OPEN ARE U[More]

Firefox 3.6.8 fails to load any page if I open Outlook2003 after starting Firefox. Outlook also fails to send/receive although I am able to load pages in another browser. These problems do not seem to occur if I open Outlook first and then firefox.

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

I have used Firefox and outlook for years, but this is a recent problem. I can't recall if it started after the latest Firefox update or not. Firefox seems to work fine until I open Outlook. Then it is impossible to load any pages; the loading icon a[More]

A blank white rectangle appears infront of loading pages, forced to click it closed. How to remove these blanks from happening?

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

I click a link and while page is loading, a single wide blank rectangle with an x in the upper right corner pops up. I am forced to close it by clicking the X. I cannot click on the desired 'loaded page' that sits behind the blank box at all. This ha[More]

Unable to load pages after update to 3.6.8

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

unable to load pages with any browser after update to 3.6.8 windows update only online function that workstry this download and run norton removal tool. this woked for me http://www.symantec.com/norton/support/kb/web_view.jsp?wv_type=public_web&docur[More]

I am unable to load some web pages, I get an error message saying unable to load page due to invalid or unsupported form of compression, this happens on the BBC news page for example. Any ideas how to overcome???

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

OS is Windows7. I'm using the latest version of Mozilla Firefox I am unable to load some web pages, I get an error message saying unable to load page due to invalid or unsupported form of compression, this happens on the BBC news page for example. An[More]

IE 11 Does not load pages and "Stops Responding" After 11/26/2013 Windows Update

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

I have Windows 7 Pro 64 bit. IE 11. (Doesn't matter if I try to open 32 or 64 bit IE) I keep Automatic Updates on and they install as soon as they are available. Everything on my PC was running fine 11/25/13. I came to it 11/26/13 after Windows Updat[More]

I get problem loading page (error 404) it says the page cannot be found when i try to access the game Mobsters through my mysapce account and i cannot access it no longer through firefox and i want to find out why i cant, can you guys please help?

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

i cant access my mobsters account through myspace. every time i try to access it i get "problem loading page" "this page cannot be found" "404 error" and it wont let me access it. myspace works fine but as soon as i click on[More]

Hot
I am trying to install oracle on Redhat Linux 9.0 With the kernal version of 2.4 but installation is Abounded at 0% and not carrying forward at all, I think some Of the parameter should be set on “.bash_profile” Please tell me all the parameters shou [More]
Hi, How can i capture user input value.Here i am using User exist in BPS variable. Calculating days using user exist functin module and my input is another variable i.e user defined value. How can i capture user defined vaule into my function module. [More]
Hello everyone! I've create a VI which is saving parameters listed in a table. The saved file has *.zpw extension. It's working perfectly (please see attached VI)  but I want it to be more "professional". I mean, I'd like to present to the user [More]
Hi, We have now implemented New GL.  Also applied EHP3 .  In EHP3 enviornment, there is a facility by which we can convert classic PCA reports (report tree : KE5A) into new GL, that is, practically changing the tables from GLPCT to FAGLFLEXT.  This h [More]
Hi, I have an application which has one piece of java code which is built into a DLL file. This java code basically has code to connect to the database using JDBC thin driver. The DLL is deployed along with the application. Do we need JRE to be insta [More]
Good morning, I need , in SAP Reatil, reports of you order of purchase by vendor and article, classified by article category (variant). thanks. MayerlinHi, By what transaction it is possible to be generated reports of you order of purchase, classifie [More]
Hi, I am currently using Captivate 7, and I would like to add images into one of Captivate 7's Widget, Jeopardy Game. I would like to insert a picture into one of the questions and have the user to identify that picture. However, I do not see an opti [More]
Hi, The requirement is like this; I have maintained a standard text in Transaction SO10. When i create Purchase order first time, it takes the standard text that i have maintained in SO10 when i see the preview. But then if i go to change mode of Pur [More]
Hi,  I have problems with deployment of a package to Azure CloudServices, it contains one Worker Role, that is the log which I'm getting when I deploy it with diagnostics enabled: 6:05:29 PM - Applying Diagnostics extension. 6:05:50 PM - Preparing de [More]
Hi, I upgraded to udev 076 yesterday, today when I booted alsa tells me there is no soundcard: [[email protected] gt]# /etc/rc.d/alsa restart :: Saving ALSA Levels                                                                          [BUSY] /usr/sbin/ [More]