Sitemap

Amicuk Programming Answers

The back button no longer works. I have disabled all add-ons, rebooted & reset the defaults for the browser and nothing has changed. This happens on all webpages.How do I get the back button to light up again?

2015-10-11   Views:0

Advertisement

the back button no longer works. I have disabled all add-ons,rebooted & reset the defaults for the browser and nothing has changed. This happens on all webpages.How do I get the back button to light up again?Start Firefox in <u>[[Safe Mode]]<

the back button no longer works. I have disabled all add-ons,rebooted & reset the defaults for the browser and nothing has changed. This happens on all webpages.How do I get the back button to light up again?

The replay answer
Advertisement
Start Firefox in <u>[[Safe Mode]]</u> to check if one of the extensions or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox (Tools) > Add-ons > Appearance/Themes).
*Don't make any changes on the Safe mode start window.
*https://support.mozilla.com/kb/Safe+Mode
If it does work in Safe-mode then disable all extensions and then try to find which is causing it by enabling one at a time until the problem reappears.
*Use "Disable all add-ons" on the [[Safe mode]] start window to disable all extensions.
* Close and restart Firefox after each change via "File > Exit" (Mac: "Firefox > Quit"; Linux: "File > Quit")
Another possible cause is a problem with the file places.sqlite that stores the bookmarks and the history.
*http://kb.mozillazine.org/Bookmarks_history_and_toolbar_buttons_not_working_-_Firefox
*https://support.mozilla.com/kb/Bookmarks+not+saved#w_places-database-file

Go to See the other 2 answers

The back button no longer works. I have disabled all add-ons, rebooted & reset the defaults for the browser and nothing has changed. This happens on all webpages.How do I get the back button to light up again?

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

the back button no longer works. I have disabled all add-ons,rebooted & reset the defaults for the browser and nothing has changed. This happens on all webpages.How do I get the back button to light up again?Start Firefox in <u>[[Safe Mode]]<[More]

How can I disable an add on of a second status bar or browsing bar at bottom of screen above the Start button? It pops up showing every site I visit.

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

There is status/info/browsing line of information showing every single site I use and changes with every site I visit. It isn't in a box, but it shows basically all my browsing. It is like the address bar, but it is at the bottom of the screen and th[More]

HT1555 i just got a new apple tv but for some reason the remote only worked for about a min. and than it wount work at all. i tried to pair and unpair but nathing works but when i press a button the light on the apple tv turns off. what should i do?

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

i just got a new apple tv but for some reason the remote only worked for about a min. and than it wount work at all. i tried to pair and unpair but nathing works but when i press a button the light on the apple tv turns off. what should i do?Have you[More]

I can't get my Trace button to light.  I thought I had selected an image, created a new layer etc.?

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

I am trying to convert a .jpg to an eps using trace (never done it before) and I thought I had gone through all the preliminaries correctly. [Using AI CC]  When I either open the file directily or place it in a new file when I open the trace window t[More]

On my daughters iPad mini she can not send messages. She can receive them but the send button stays light gray after you type a message. It worked when we first set it up but now it does not. Tried resetting and logging out and back in. With no change.

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

I can not send messages on an iPad mini the send button stays light gray and will not send. I can receive. I reset and logged out and back inn with no results. It worked fine when we first set it up. Any suggestions?Hello iMessage issues 1234, Thank[More]

G4 won't turn on--button briefly lights, but it won't start-up?

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Mac G4 won't power-up-----start button briefly lights and it briefly makes noise like it is going to start-up, but nothing happens.  Any suggestions?Could be something simple like a weak PRAM battery, or a more serious problem like the power supply.[More]

When i press the power button and the "home" button it lights up the screen. however.... the screen is magnatized like 3% percent. and i cant open it or anything becasue it wont let me move the screen!!! what to do??

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

when i press the power button and the "home" button it lights up the screen. however.... the screen is magnatized like 300% percent. and i cant open it or anything becasue it wont let me move the screen!!! what to do??Yup! I've been there! You j[More]

After updating to v. 24.0 (and restarting) ALL add-ons (regardless whether they work or not) are marked "(disabled)", and clicking Enable button does nothing

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

After updating to v. 24.0 (and restarting, several times) ALL add-ons (regardless whether they work or not) are marked "(disabled)". I tried clicking "Enable" button for each add-on and nothing happened. There is only one add-on which[More]

Add-ons are not loading, JS popus are not showing up after click, firebug button not showing

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hello, I was using Firefox 8, and then today i noticed that non of the JS scripts are working, the Add-on are not showing after a click, The Firebug button at the top right is missing, Thinking if I upgrade to 9 it will solve my problems, but it did[More]

Flash update messed up FF Add-ons and the Open New Tab button.

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

FF told me that I needed to update Flash, so I said OK. Whereupon all of my FF Add-ons disappeared. Seems that FF needed to check with the mother ship to find out if everything were compatible with this new Flash update--but the mother ship was not a[More]

None of the uninstalling add-ons methods worked, have 7 disabled extensions with no uninstall button

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Firefox updated to FF6.0 basically all of my installed add-ons were disabled because they are not compatible with FF6.0. All of the disabled add-ons do not have uninstall buttons. There were no folders in the install/extension folder. Globally, there[More]

Hot
when practicing the "create1" task in tutorial, met an issue. when create an employee, manageName is a messageLovInput and managerID is a messageTextInput. The issue is the LOV modal window could not return value to the mangerName, but can retur [More]
I am desparately trying to set up my TC as a file server through a 2wire, ATT Uverse Gateway. Can anyone walk me through it? I need it to remotely access my medical records while at numerous Dr's that I see for my Cancer treatments. Any help would be [More]
Hi, Just bought a new Macbook Pro 15.4, 2 Ghz i7 processor, AMD Raedon HD 6490M 256 Mb Video, 4 Gb Memory... After Three days, whenever I try to play a video, in quicktime or vlc or just load a video song on virtual dj, the screen just freezes and sp [More]
Still got issues with this 8010 event id : "Content Organizer processing for site http://mysite/personal/<username> encountered an error.  Error:  Exception of type 'System.ArgumentException' was thrown." and this: "Content Organizer [More]
We don't use the default 'workstation' container in AD. We have a OU called:i.e. 'contoso workstations'. Within 'contoso workstations are other OUs by location: i.e.: 'Bangalore'; 'Harare'; 'Bangkok': and 'Djibouti'. AD Group discovery dumps everythi [More]
When I received an invite from somebody using Lotus Notes it is always an hour later than what it should be... I check my configuration to verify if the option to handle time zones were activated and it was... Somebody had the same problem ? Any idea [More]
We are currently housing our "Home" users folders on our XRaid which is hosted on an Xserve G5, but are in the process of wanting to migrate them to a new Vtrak SAS array. Would this be a simple matter of copying that partition to an new partiti [More]
I have a macbook with the newest version of osx and have two ipods. I have a 5th generation video and a old 10gb. I have two itunes libraries, one for each one. My computer wont recognize the old ipod, but will recognize the 5th generation. I have tr [More]
Hi everybody Let say we have following set up: host1 host2   ) ----------------hub------ f1/0-switch( authenticator)-------------------------Radius server. host3 The switch is configured as follows. Switch(config)#interface FastEthernet 1/0 Switch(co [More]
Using iTunes to convert a .mov file (H.264 MPEG 4 6-ch High efficiency AAC) for the Apple TV resulted in a .m4v file (H.264 2-ch AAC). Surely I should not lose the surround sound?I suggest using Handbrake to convert your files. Google it. It presents [More]