Sitemap

Amicuk Programming Answers

Trouble after install stage - LR quits after a few seconds

2015-10-11   Views:1

Advertisement

Hey, I was a suer of the beta and temporary license. I then purchased a box version, de-installed everything. When I launch LR, the screen where I can choose to purchase, use demo (option is no longer opened) vanishes after too few seconds for me to

Hey, I was a suer of the beta and temporary license. I then purchased a box version, de-installed everything. When I launch LR, the screen where I can choose to purchase, use demo (option is no longer opened) vanishes after too few seconds for me to do anything useful and the application quits. Anyone having faced this ? My system is Apple PowerMac G5 Dual, OS X 10.4.9
Thanks

The replay answer
Advertisement
I have this same problem, and I did a clean installation.
Hardware:
2009 MacBoook Pro 17" 3.06 C2D; 4 GB RAM, 256 Apple SSD
While loading the browser is quick starting up, I notice a delay to open any website, like it's preloading the entire page versus just loading.  Safari seems like it's a bit sluggish overall with loading web pages.
Did a internet speed test and my U/D rates are the same after the upgrade.

Go to See the other 2 answers

Trouble after install stage - LR quits after a few seconds

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hey, I was a suer of the beta and temporary license. I then purchased a box version, de-installed everything. When I launch LR, the screen where I can choose to purchase, use demo (option is no longer opened) vanishes after too few seconds for me to[More]

Having trouble re-installing ituneson my PC. error message half-way through install keeps appearing ""apple mobile device service failed to start. verify that you have sufficient privileges to start system services.

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hello, I am having trouble re-installing itunes on my PC. error message keep popping up "Apple mobile device failed to start, verify that you have sufficient privileges to start system services.The thread mentioned above now has some out of date dire[More]

Is it possible to display A/R Invoice Installment stages in ALD?

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Hi everyone I need to know if it is possible to print the same number of invoices as installment stages that are defined in teh Accounting tab of the form and instead of the Invoice total the installment stage totals are printed? When you go to the B[More]

I'm having trouble with installing a 8g kit in my late 2009 mac mini. when the parts are installed all i get is a beeping sound, is there any way to get around this?

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

i'm having trouble with installing a 8g kit in my late 2009 mac mini. when the parts are installed all i get is a beeping sound, is there any way to get around this?What is the source & link to this 8 GB kit please? Can you count the beeps or flashes[More]

Sb live 5.1 trouble after installing new ATI 9550 card... help

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

hi there !a couple of days ago my brave asus geforce 4 ti card crashed and i installed an ati excalibur 9550 se as backup. almost everything works fine, only winamp seems to make trouble: whenever i playback some music, it has lapses with buzzing sou[More]

Why the Oracle 8.1.7 PE coundnot have error during start the install stage On Win98?

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Why the Oracle 8.1.7 PE coundnot have error during start the install stage On Win98?Someone tell me that need one patch for win98,but where can I download it? ThanksWhy the Oracle 8.1.7 PE coundnot have error during start the install stage On Win98?S[More]

Trouble with installing on mac ppc 10.4.11

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

I can't install digital editions on my mac ppc running 10.4.11 it says when i try to install "error communicating with adobe id server. please try again later and it says E_AUTH_BAD_DEVICE_KEY. I keep trying, same result. Chatted with adobe, they cou[More]

I have trouble when installing Oxford advanced learner's dictionary

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

I'm experiencing some troubles when installing the Oxford advanced learner's dictionary in OS X Maverick . It does not run the dictionary. I tried several times, but it shouts down itself.   That's because it's not compatible with Mavericks. Here's s[More]

Troubles when installing wls81 sp6

Category:DefaultRelease time:-0001-11-30Views:130

Hi everybody, we are having troubles when installing weblogic 8.1 service pack 6: In our code, we do not close the connection to the data base when we have finished using it. Before we install SP6, although there is no connection.close() in the code,[More]

I have a 27" imac (intel) my hard drive failed and I installed a new one. This is my first time dealing with this so I am having trouble re-installing the OS. Install disc spits out and ? mark with folder appears what am I missing?

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Like the title says. My 1 TB drive failed and unfortunately my computer isn't covered on the replacement program even though my hard drive is the one they are claiming to replace. So that is not a solution just to get that out of the way. So I replac[More]

Trouble with install disks - is it OK to make a copy of them?

Category:DefaultRelease time:2015-10-11Views:130

Finally, I am trying to make a copy of the install disks that came with my MBP. This was recommended in several threads for preserving the original and having backups just in case. I used Disk Utility to make a disk image - choosing DVD/CD master, no[More]

Hot
I use Gmail IMAP and Apple Mail 4.2. One thing I find frustrating is that if I am trying to keep an eye on my spam / junk for wayward messages (as we all should do from time to time) I have to check 2 folders. Is there any way to set it up so mail th [More]
I'm running Windows 7 64-bit with QuickTime 7.6.9 installed. Whenever I try to open a QuickTime movie (.mov) I get a "Error -1856: an unknown error occurred". This seems to be a permissions issue because I can get QuickTime Player to open the fi [More]
This is unacceptable Apple. The most basic of programs, Mail, does not work properly. I can't send Email from Mail. No problems with 10.4.x. I "upgrade" to this. Judging by the forums this is a HUGE bug and needs to be fixed ASAP. Thanks Apple f [More]
I could really use some help. I have searched and tried what I could but I am at a loss with what to do. I first noticed this last night when I was trying to switch users and after entering the correct password nothing would happen. I then went to Pr [More]
Hi miix keyboard is not recognised as connected and appears tobe dead the keyboard that it came with had the wrong keys for uk so it was swapted out the new one arrived after I dropped my corp 8.1 image on it i have reinstalled all the drivers from t [More]
@all installed Airport Express over optical Monster Cable i will send my stereo Audio over the Airport Express to my AV Receiver. now u use a plugin, that the stereo files will played in surround modus, so that the stereo Front send automaticl to the [More]
Dear All, I have created two accounting groups, but when i try to create the cost center it will pops up the warning, the cost center is failed to be created. Would you please help if there is anything i should set up to solve this warning like deact [More]
I may be a bit rusty (almost three years of forced MS Wording, yuck) and a beginner with FM 9, so this may be entirely my own stupidity, but: I have set up a template document with para styles, master pages etc. When I import the styles into other do [More]
I'm creating a report and my requirement is to select all plant names wich does not have 'VIRTUAL' word in the name. Can you tell me how to do this? Can you tell me how to create a variable and what to have in it? Thanks, PVDear P V, The variable pro [More]
My internet links within my Outlook doesn't work anymore when I click on the link (I got a system problem). Anyone who knows what settings I need to do? ThanksThat being the case, I think the default setting must be corrupted.  See here on how to res [More]